Elállási jog

 

Önnek lehetősége van a rendeléstől való elállástra a rendelés leadása után, még a kiszállítás előtt is. Amennyibena kiszállítást követően webáruházakban vásárolt bármely termék nem felel meg az Ön elvárásainak vagy egyszerűen úgy dönt, hogy mégsincs rá szüksége, lehetősége van visszaküldeni az árut. Az elállási jog érvényesítésére nyitva álló határidő 14 nap, amit attól a naptól kell számítani, amikor Ön az árucikket átvette.

Kérjük, elállási szándékát az alábbi űrlap kitöltésével jelezze:  Reklamáció_áruk_visszaküldése_dokumentum.pdf

 

Visszaküldés:

A terméket az alábbi címre kérjük visszaküldeni, biztonságos, sérülést elkerülő csomagolásban:

Lumarko Piotr Pałasz

ul. Ggańska 13 e, 84-200 Wejherowo

+48 58 572 64 54

Poland

Javasoljuk, hogy, a terméket ajánlott küldeményként adják fel, mert ez nyomon követhető a későbbiek folyamán.

Miután beérkezik központi raktárunkba a termék, azt átvizsgáljuk és elindítjuk a pénzvisszatérítést. Amennyiben banki átutalással vagy utánvéttel fizetett, kérjük az elállási űrlapon feltüntetni azt a bankszámlaszámot, amire visszautalhatjuk a vételárat.

Ha segítséget szeretne kérni a termék visszaszállításában, kérjük jelezze ezt az sklep@lumarko.eu címen. Ebben az esetben a futárszolgálat díját nem tudjuk visszatéríteni.

 

Az elállási jogot kizáró körülmények:

Ha a terméket sérülten, vagy használtan küldi vissza, illetve a terméken olyan átalakítást végeztek, amely nem teszi lehetővé a gyári állapot visszaállítását, úgy az elállási jogot nem tudjuk érvényesíteni.

 

Nyilatkozat-minta elálláshoz: Reklamáció_áruk_visszaküldése_dokumentum.pdf